MIRE VÁLLALKOZOK?

Vállalkozok beruházások Műszaki Ellenőrzésére, lebonyolítására, koordinálására.
magánszemélyek és piaci szereplők számára, akik/amelyek lakóépület, telephely, üzem, gyár, üzlet, raktár, iroda, stb. építését tervezik, valamint
költségvetésből gazdálkodó szervezeteknek számára, amelyek jellemzően középületeket: bölcsődét, óvodát, iskolát, tornatermet, orvosi rendelőt stb. kívánnak építeni, bővíteni, felújítani.
Nem a nagyságrend a fontos: lehet néhány milliós épület, vagy több milliárdos létesítmény. Fontos a sikeres projekt, a Megrendelő megelégedettsége.
Állok rendelkezésre továbbá tevőleges Felelős Műszaki Vezetői tevékenységgel azoknak a kisebb, vagy közepes építő vállalkozásoknak, amelyekben meg van az elszántság a jó minőségű munka végzésére, de hiányzik a szervezetükből ez a nélkülözhetetlen szakmai háttér.
Az elmúlt évtizedekben, a fenti szerepekben – illetve magasabb szintű vezetőként, mint főmérnök, termelési, vagy műszaki igazgató – tevékenykedtem több száz kisebb-nagyobb és igazán nagy projektek megvalósításában.
A 2010-ben alapított vállalkozásom keretein belül ajánlom fel jelenlegi és majdani Építtetőknek az építés-kivitelezésben szerzett mérnöki tudásomat, szakmai és emberi tapasztalataimat, elhivatottságomat.
Egy beruházás akkor sikeres, ha az abban résztvevők mindannyian összehangoltan, magas színvonalon teljesítenek.
Az eredmény: piaci áron, magas színvonalon, határidőre megvalósult létesítmény, elégedett Megrendelő.
Göd, 2019.
Majer György
építőmérnök, ügyvezető